hits

Donald Trump i Davos hvor han tar innersvingen på verdens eliten.

Donald i Davos med bare selv skryt.

Endelig, endelig kom Donald med gule glatt slikkede sveis og altid venlig, høflig og smilende. Mange hadde ventt i spenning på hva Donald ville fortelle og ingen ble skuffet, det var en gang sludder for en sladder fra ende til annen og bare selvskryt.

Ufatellig at verdens ledere vil betale for å hører en sådan gang selvskryt og så var mye ljug og halve sanhetter inn i mellom. Donald fortale ikke noe om USA har en statsgjeld 200.000 milliarder usd og at underskudet på betalings balansnfor å høke.

På toppen av det hele var der ingen ideer eller visjoner om USAs rolle i verden frem over, dat kan man vel egentlig godt forstå for Donald vet vel ikke selv hva han vil. Vannligvis har han en beslutning til han tar en annen.  Ingen ideer fra Donald,men det kan man vel heller ikke forvente.

Det er ikke det Donald gjør men måten han gjør det på. Å forstå Donald det er ikke mulig han forstår ikke sig selv. Men tanken på USAs president lyver fra morgen til kveld og noen gang der imellom er smållig på lang sikt det rene selvmord.

Donald vil være verdens mektigste mann, i verdens mektigste land, men å genere en fattig nabo i syd Mexico og forlange de skal betale for en for mur de ikke har bedt det er typisk Donald ? Patetisk.

Hans kona er i Florida fortiden hun endret program i siste liten og skulle ha vært med til Davos. Der er mye der tyder på Donald skal sove på sofaen frem over, for han har måttet betalte 130.000 usd for å ha fremed dame besøk på hotell rommet.

Donald fornekter sig ikke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Per Kjær Lottrup

Per Kjær Lottrup

17, Askim

Jeg er båtflyktning kom med danske båten til Norge i 73 uten visum og pass. Har ikke angret en dag på min tilværelse her til lands, dvs jeg er jo ikke altid like enig i politikken og er sikkert ikke ydmyk nok. En av mine kjepp hester er: Normenn elsker å hate EU, jeg ikke ekspert men tar gjrne en diskusjon på det punkt.

Kategorier

Arkiv